Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návod na použití ADM a ADM PRO manager pro Android

Toto je návod pro všechny nechápavé, nebo absolutní analfabety, kteří neví, co vlastně instalují a pak píší recenze naprosto zavádějící.

Důležité upozornění :

1.Tento program je určen PRIMÁRNĚ (PRO NEZNALÉ CIZÍCH SLOV PŘEDNOSTNĚ, HLAVNĚ) pro stahování souborů KROME VIDEÍ Z YOUTUBE, jakýchkoliv z internetu přes vestavěný prohlížeč.

2.Tento program NEUMI A NIKDY UMĚT NEBUDE STAHOVAT JAKÉKOLIV SOUBORY Z YOUTUBE!!!!!!!!K tomu jsou určeny jiné programy, přesněji jeden.

3.Tento program neumí a nikdy nenahradí PLNOHODNOTNÝ PŘEHRÁVAČ VIDEÍ - JAKÝCHKOLIV FORMÁTŮ, OPĚT JE POTŘEBA POUŽÍT APLIKACI TŘETÍCH STRAN, COŽ OPĚT musím vysvětlit=aplikace od nějakého vývojáře z Google play=obchod Google. Mx player PRO je nejlepší a nejideálnější přehrávač videí. je i pocesteny, takže ovládání a obsluhu by mohli zvládnout i ne-english jedinci

4.Tento program není konvertor a neumi kouzlit=narážka na komentář jednoho inteligenta, který napsal, viz foto http://www.imagebam.com/image/f73a06761319003

4.Opet musím opakovat a zdůrazňovat =autor NEUMÍ ČESKY a NELZE STAHOVAT Z YOUTUBE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doufám že se s tímto faktem všichni smíří/ili.

Veškeré dotazy a připomínky a další podněty a hlášení chyb směřujte sem na tento web. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář