Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novy uzivatel na xbox live zlate clenstvi

19. 4. 2011

Prvni aktivace Xbox Live Zlateho clenstvi. 

Pri prvni aktivaci kodu pro zlate clenstvi je nutne zadat jmeno prijmeni adresu atd.v zavislosti na zemi registrace,pokud mame pred pripojenim profilu na xbox live nastaveno na konsoli v nastaveni Locale and language Locale United States,vysledny pripojeny profil bude US,takze potrebujeme MS pointy pro US UCET.U CZ uctu je  nutne specialne pro CZ ucet 4200MS pointu.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

zlaté členství

Martin,27. 12. 2014 16:30

Dobrý den,prosím vás potreboval bych od vás vsech pomoct..Dostal jsem kart se zlatym clenstvim a tam bylo napsane ze si mam udelat na xbox.com ucet a tam jsem si zadal 25 mistny kod...Ale jak to dostanu do Herní konzole xbox 360 abych mohl hrat po internetu ? predem dekuji za rady.Martin

Re: zlaté členství

admin,27. 12. 2014 17:31

Jednoduše, zadáním fakturační adresy. Poté je potreba nastavit správně router a připojit se na Xbox live a po stažení vsech aktualizaci vyvolat profil vytvořený pres xbox.com zadáním příslušných údajů email a heslo uvedene v registraci. Po stažení vsech aktualizaci vyvolejte vytvořeny profil pres xbox.com z xbox live pres položku Download profile zadáním emailu a hesla uvedený v registraci. Poté zadejte 25 místny kod pro gold členství. Registrace profilu je nutné potvrdit v emailu uvedeného v registraci. přijde potvrzovací email. Doporucuju nastavit alternativní email pro případ nemožnosti přístupu k registračnímu emailu to se nastavuje na speciální stránce login.live.com na novem webu je postup jak změnit registrační email a pres tu samou stránku se nadtavuje další záložní email pro případ reset hesla.

Re: Re: zlaté členství

Martin,27. 12. 2014 18:13

ahaa,no ja jsem pripojeny pres wifi na xboxu a xbox live mam,ale nemuzu nejak sparovat profil na xboxu a na pc.

Re: zlaté členství

admin,27. 12. 2014 17:32

Snad nemusím zdůrazňovat, ze je potreba mit v xboxu hardisk